Företag

Våra tjänster för företag

Solceller Batterilagring  Fordonsladdning

För dig som är företagare finns det en hel del att spara vad gäller elförbrukningen om du installerar solpaneler. Vi anpassar dem givetvis efter fastigheten. Vi erbjuder batterilagringsystem för alla möjliga typer utav verksamheter. Har du dessutom anställda behöver du installera laddpunkter för dina anställda eller för din egen bil. Antalet elbilar och hybrider ökar och det kräver möjlighet att ”tanka på ” el. Vill du gå steget längre i företagets miljöarbete, då kan du låta oss installera solceller + elbilsladdare. Hör av dig till oss om dina behov så löser vi det åt dig.

Solcellsanläggning

Tack vare en bra leverantör kan vi erbjuda ett stort sortiment av olika produkter. Kontakta oss för att få det exakt som du vill ha det.

Elbilsladdare

Hybrid och elbilar blir allt vanligare och de behöver en laddpunkt. Vi hjälper dig att installera dem för dina anställda och besökare.

Solcell + Batterilagring

Vill du ge möjlighet att lagra din energi med solenergi och bidra ännu mer till ett bättre klimat!? Då installerar vi solceller och ett batterisystem åt dig.